Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe designbrochure SDB vitrinebouw

De nieuwe designbrochure van SDB vitrinebouw is uitgebracht. In het boekwerk zijn de vertrouwde vitrines terug te vinden, maar ook veel nieuwe producten.

"Wandmodellen, etagères, kubusmodellen, sideboards, met deze nieuwe producten is ons design aanbod veelzijdiger dan ooit", vertelt een woordvoerder van SDB. "Bovendien spelen we hiermee in op de klant die niet alleen een eigentijds uitstraling zoekt, maar ook een topkwaliteit vitrine."

SDB Vitrinebouw heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de bouw van vitrinekasten en informatiekasten. Met al deze ervaring weet het bedrijf de balans te vinden tussen conserveren en exposeren.
Daarbij werken de ontwerpers van de vitrines en de vitrinekasten altijd met de laatste innovatieve manieren om objecten het best tot hun recht te laten komen en ze met zorg te conserveren binnen de vitrinekast. 

SDB heeft zijn eigen productie in Nederland en is producent en leverancier van vitrines, informatiekasten en andere presentatie middelen. Ook heeft de vitrinebouwer enkele nieuwe showroomcollecties samengesteld.

Meer informatie:
SDB Vitrinebouw
Friezenstraat 3
5249 JT Rosmalen
info@sdb.nu 
www.sdb.nu

Publicatiedatum: