Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe agent voor Nederlands meubelmerk

Vanaf 1 januari 2020 versterkt Rogier Roquas van Bond Interior het team van BRYCK als agent. Rogier zal samen met Greta van der Veen (CEO BRYCK) het Nederlands merk verder gaan uitbouwen in de Benelux en daarbuiten. BRYCK zijn comfortabele designmeubelen voor buiten- en binnengebruik van Nederlands ontwerp en Nederlands fabrikaat.



BOND Interior vertegenwoordigt al een aantal high end design merken in Nederland zoals het Scandinavische merk NORR 11. Het merk BRYCK sluit goed aan bij deze doelgroep en onze merkbeleving. BRYCK wordt verkocht via een selectief netwerk van woonwinkels, interieurarchitecten en projectinrichters. De voorwaarde voor de merken die Rogier vertegenwoordigt is dat ze uniek zijn, onderscheidend, van uitstekende kwaliteit en geschikt voor zowel de privé markt (woningen, villa’s) als voor de professionele markt (kantoren, hospitality). Rogier is al jaren actief in de interieur- en projectbranche en heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd.

Meer informatie:
Bryck
Greta van der Veen-Hijlkema
06 30 20 11 31
welkom@bryck.nl 
www.bryck.nl
www.bondinterior.nl 

Publicatiedatum: