'Samen product ontwikkelen dat energietransitie makkelijker maakt'

Groothandel 2blueconomy zoekt partners

2blueconomy is een groothandel in duurzame installatietechnische producten en concepten. "Wij zijn ervan overtuigd dat er meer manieren zijn om te verduurzamen. De producten die wij op dat vlak aanbieden zijn douchesystemen, een woning assistent, installatiemateriaal en milieuvriendelijke zoutwaterbatterijen. Voor ons zijn samenwerkingen daarin misschien nog wel belangrijker. Samen met partners een product ontwikkelen dat de energietransitie zo gemakkelijk mogelijk maakt", vertelt Sigrid Koekoek van 2blueconomy.

"Wij hebben ook een hele mooie samenwerking met Hamwells", gaat de eigenaresse verder. "Zij heeft een uniek douchesysteem ontwikkeld met ingebouwde douchepijp WTW, die 2blueconomy op haar beurt weg kan zetten in de markt. Dit douchesysteem verbruikt 1.8 liter warm water per minuut en bespaart om die reden veel energie. Anders dan een traditionele douchepijp WTW kan de Blue geplaatst worden op één verdieping en is daardoor goed toepasbaar in 7 miljoen woningen die nog gerenoveerd moeten worden. Ook in nieuwbouw is de Blue toepasbaar. Alle onderdelen zitten gemonteerd op een frame dat gemakkelijk door één persoon te plaatsen is."

"Deze samenwerking is bijzonder omdat wij elkaar op allerlei vlakken ondersteunen. Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je verder komen, ga samen. 2blueconomy is ervan overtuigd dat dat de manier wordt om onze doelen voor 2050 te behalen. Als er bedrijven zijn die met ons willen samenwerken of interesse hebben, mail ons dan”, besluit eigenaresse Sigrid Koekoek.

Meer informatie:
2blueconomy
Laagt 16
4286 LV Almkerk
info@2blueconomy.nl
www.2blueconomy.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven