Kranenfabrikant breidt serie Silhouet uit

De Deense kranenfabrikant Damixa breidt haar serie Silhouet uit met de kleuren mat messing en mat koper. "Doordat deze kleuren uitgevoerd zijn met een PVD oppervlaktebehandeling zijn deze krasvast en biedt Damixa hiervoor vijf jaar fabrieksgarantie", laat Marcel van 't Ent weten. Hij is Managing Director (Benelux-Germany) van de FM Mattsson Mora Group Nederland BV waaronder ook Damixa valt.

Damixa staat voor Deens design waarbij vorm en functie hand-in-hand gaan. Uiterlijk, bediening en slimme geïntegreerde functies moeten samenwerken als één geheel. ​​​​​​​ 

Het design van Damixa is diepgeworteld in de Deense en Nordic designtraditie, die vaak gekarakteriseerd worden door eenvoudige lijnen en tijdloos uiterlijk dat nooit ouderwets raakt. "Maar we zijn ook nooit bang om deze traditie als een uitdaging te zien.We gaan de confrontatie aan met bekende concepten, testlimieten en nieuwe normen. Onze ontwerpers worden gedreven door een welhaast onmogelijke wens om dit Scandinavische design uit te diepen en te ontwikkelen. Tevens zijn zij in staat om dit design te koppelen aan innovatieve functies met daarbij constante aandacht voor gebruiksvriendelijkheid."

Meer informatie:
Damixa
info@damixa.nl 
www.damixa.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven