Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te zien op IMM in Keulen

Collectie Jess heeft nonchalante uitstraling

Ontwerpers Jesse Visser, Robert Bronwasser en Studio Suolle, evenals het ontwerpteam van Jess, hebben de afgelopen maanden nieuwe modellen voor Jess ontwikkeld, genaamd Jazz, Tray, Shuffle en Zipp. Het model Zipp, dat is ontworpen door Jesse Visser, bestaat uit een fauteuil, een eetkamerstoel en een barkruk. Het ontwerp is geïnspireerd op de pure materialen waar Jess bekend om staat en die een nonchalante uitstraling hebben.
 
Onder de nieuwe collectie zijn ze ook erg trots om het model Shuffle, de winnaar dan de German Design Award en Iconic Award, te presenteren. De Iconic Awards voor innovatieve interieurs gaan niet alleen over het beste van het beste in de meubel- en interieursector: ze bieden ook een uniek platform voor de zeer verschillende specialisten die actief zijn in het veld. Jess, een vooraanstaand Nederlands bedrijf, heeft deze prestigieuze prijs gewonnen voor zijn "uitstekende ontwerpkwaliteit" in de meubelcategorie. Het Shuffle-assortiment bestaat uit banken, een nieuwe eetkamerstoel en een chaise longue.


 
De winnaars van de Iconic Awards worden geselecteerd door een deskundige internationale jury. Elk bedrijf dat een van deze prestigieuze prijzen wint, weet dat het aan de top staat. De prijs wordt aan Jess uitgereikt tijdens een ceremonie in de Kölnischer Kunstverein in Keulen op 12 januari 2020. Dit wordt gevolgd door de opening van de Iconic Award 2020 Innovation Interior-tentoonstelling, waar de bekroonde Shuffle wordt tentoongesteld, op imm cologne.
 
Maarten van de Goor, directeur van Jess Design: "We zijn heel blij dat we deze ontwerpprijzen hebben gewonnen. Twee jaar geleden lanceerden we de Shuffle op een aantal Europese beurzen. Het werd ontworpen door Robert Bronwasser en gaf onze collectie een verfrissende draai. De Shuffle heeft zijn eigen opvallende uitstraling en past perfect in onze bestaande en doorlopende collecties. Het was deze blikvanger waarmee we in november ook de Duitse Design Award hebben gewonnen."
 
Jess zal opnieuw aanwezig zijn op alle grote tentoonstellingen in Europa in 2020, waaronder imm cologne in januari, Stockholm in februari, Milaan in april en Parijs en Londen in september. "Op elke tentoonstelling presenteren we onze nieuwe modellen Zipp, Jazz,Tray, en natuurlijk Shuffle,'' aldus Archiproducts.

Meer informatie:
Jess Design
info@jessdesign.com   
www.jessdesign.com 

Publicatiedatum: