Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie keer prijs voor badkamerkraan Frattini

De SO kraan van Carlo Frattini heeft na de Design Plus Award nog twee andere prestigieuze prijzen gewonnen. Een German Design Award in de catgegorie Excellent Product Design en de Good Design Award in de categorie Badkamers. Innovatie, ontwerp, bruikbaarheid en functies: dit zijn de criteria aan de basis van de keuzes die zijn geïmplementeerd door de twee deskundige jury's die het winnende productassortiment hebben gekozen bij de vele deelnemende internationale bedrijven. 

De SO kraan maakt mogelijk om de gewenste hoeveelheid en temperatuur van water op een efficiëntere manier te kiezen. De kraan wordt gekenmerkt door de twee draaiknoppen, waarvan de functie goed wordt geïdentificeerd door de grootte en positie: aan de linkerkant wordt de kleinere en hogere knop gebruikt om de temperatuur aan te passen en de rechterkant, waar de grootste en laagste knop zich bevindt, om de hoeveelheid water te regelen.

Een andere bijzonderheid is de mogelijkheid om met chromatische en materiële combinaties te spelen, waardoor een sfeer in de badkameromgeving wordt bepaald die de persoonlijkheid van degenen die er wonen beter weerspiegelt. De groene roeping van SO is te vinden in het vat dat, met een diameter van 10 mm, de stroomsnelheid van de watertoevoer beperkt en tegelijkertijd voldoet aan de behoeften van dagelijks gebruik.

Meer informatie:
Carlo Frattini
www.fimacf.com

Publicatiedatum: