Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Art Deco-stijl uitgevoerde serie combineert chroom met wit keramiek

Badkamer en toiletruimte inrichter Tiger introduceert de nieuwe badkameraccessoireserie Ivy. Deze is een combinatie van chroom met wit keramiek, geïnspireerd op de Art Deco-stijl en biedt verschillende benodigde accessoires voor de badkamer en het toilet. Bovendien is deze serie eenvoudig te monteren met het gepatenteerde lijmsysteem TigerFix.



Art Deco-stijl
Het witte keramiek in het organisch vormgegeven Ivy past goed bij een romantisch klassiek interieur. De inspiratie voor dit ontwerp is afkomstig van het beroemde tafelgerei met ribbels, dat werd ontworpen in de Art Deco periode. In combinatie met het glanzende chroom komen de keramische accenten goed tot zijn recht.

Het assortiment van Ivy bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletrolhouder met klep, een reserverolhouder, een toiletborstelhouder, een hoek basket, een haak, een zelfklevende haak, een wandhangende zeepdispenser, een handdoekhouder 2-arms en een handdoekring. De gehele badkamer is in dezelfde stijl af te stijlen.



Monteren zonder te boren
Alle Ivy accessoires zijn op de muur te monteren zonder te boren. De wandhangende accessoires kunnen bevestigd worden met TigerFix 1. Met dit lijmsysteem kunnen de toiletrolhouder, basket of handdoekhaak op iedere gladde, harde achtergrond bevestigd worden.

Meer informatie:
Tiger
www.tiger.nl
info@tiger.nl

Publicatiedatum: