Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Greta v/d Veen en Brecht Murré houden niet van standaard

'Anders zijn en anders doen maakt origineel'

Brecht is gevestigd in een voormalig oude hoge houtloods met binnentuin aan de Mauvezand in Laren en verkoopt al een aantal jaren de lichtgewicht buitenmeubelen van Bryck: Nederlands ontwerp en Nederlandse fabrikaat. Zowel de eigenaresse van Bryck, Greta van der Veen, en Brecht Murré houden niet van standaard oplossingen. "Bedachte ruimtes en producten, anders zijn en anders doen, dat maakt het geheel voor ons origineel."

Zo ontstond ook de nieuwe collectie die exclusief voor Brecht Murré Atelier is samengesteld en sinds kort wordt gepresenteerd en verkocht in haar winkel.



Binnen en buiten loungen, Brecht en Greta hebben samen de stofselectie gemaakt. Kleurrijk en bohemian stijl. Daarnaast moest het ook goed aansluiten op de huidige Bryck collectie die veelal sober en naturel in uitstraling zijn. Er zijn een vijftal kleuren geselecteerd.
De stoffen van Sunbrella en de meubelen van Bryck kunnen heel de zomer buiten staan. De lichtgewicht meubelen kunnen zowel buiten als binnenshuis toegepast worden.



Meer informatie:
Bryck
www.bryck.nl
welkom@bryck.nl

Brecht Murré Atelier
www.brechtmurreatelier.nl
brecht@brechtmurreatelier.nl

Publicatiedatum: