Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geavanceerde douchecabine Kore van Arblu

Kore is een douchecabine van gehard glas en aluminium. De technische kenmerken en het originele ontwerp van Arblu maken Kore tot een van de meest geavanceerde douchecabines, zo meldt het bedrijf zelf. Kore is verkrijgbaar in zes configuraties, zowel in de hoek als in de nis, en is uitgerust met 6 mm dik gehard glas en is 2 meter hoog.



Kore maakt maximale aanpassing mogelijk in de afwerkingen van glas en profielen. Laatstgenoemde zijn beschikbaar in Silver briil, Alublack (geoxideerd geanodiseerd aluminium) en kunnen worden gelakt, samen met de verschillende componenten, met een RAL-kleur naar keuze, waardoor de klant zijn creativiteit de vrije loop kan laten. Er zijn vier afwerkingen beschikbaar voor gehard glas.



De nieuwe douchecabines, zonder frame, vallen op door de aandacht voor detail, zichtbaar zowel in de nieuwe handgreep met originele ergonomische greep als in de scharnieren.

Meer informatie:
Arblu
info@arblu.it 
www.arblu.it  

Publicatiedatum: