Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe handdoekwarmer is elegante accessoire

Instamat Warmtetechniek presenteerde op de vakbeurs House Of Direct Suppliers (HODS) de energiezuinige, elektrische handdoekwarmer Jay, in de trendkleur messing.

De leverancier van verwarmingsapparatuur, uit het Gelderlandse Vaassen, omschrijft de nieuwe handdoekwarmer als simpel, elegant en functioneel. "De Jay is een elegante accessoire om een handdoek op te hangen. Naast de slanke vormgeving, verwarmt het de handdoeken. Op deze manier is er altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming."



De Jay is leverbaar in geborsteld of gepolijst roestvast staal, soft zwart, soft wit en nu ook in de trendkleur messing. De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de warmer aan staat, brandt er een licht onder de knop.



Het toepassen van meerdere radiatoren is geen probleem, aangezien het verbruik ongeveer net zo veel is als een normale gloeilamp. De Jay kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd. In Nederland exclusief verkrijgbaar via Instamat Warmtetechniek BV.



Meer informatie:
Instamat Warmtetechniek BV
info@instamat.nl
www.instamat.nl

Publicatiedatum: