Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Detremmerie lanceert tal van nieuwe producten

Badkamerspecialist Detremmerie lanceert op de komende Batibouw beurs tal van nieuwe producten. Het familiebedrijf bestaat al tachtig jaar, maar is naar eigen zeggen nog jong van geest. "We houden altijd rekening met de laatste veranderingen en passen ons aanbod aan de marktvraag aan", vertelt Koen Ducatteeuw, CEO van Detremmerie.

"Het ruime aanbod, gevoel voor trends en uitgebreide expertise worden al weerspiegeld in de bestaande No Limit-collectie. Nu komen we met nieuwe aanvullingen: No Limit Round, No Limit Deluxe, No Limit Mystery en enkele nieuwe kleuren voor de No Limit-meubelen. Met een keuze uit meer dan tweehonderdduizend artikelen." 

No Limit Round
"Zoals de naam al suggereert, benadrukt dit segment de ronde en organische meubels die momenteel een trend zijn en dat ongetwijfeld nog een tijdje blijven."
De D-vormige wastafels en onderbouwkasten wijken af van het hoekige en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Er is keuze uit acht mat gelakte kleuren.

No Limit Deluxe
De mat gelakte kasten van deze serie zijn in verstek afgewerkt en stralen elegantie en vakmanschap uit. Ook hier is keuze uit acht kleuren. 

No Limit Mystery
De Mystery serie bestaat uit ingewerkte marmeren wastafels in combinatie met strakkere meubels. In de kasten schitteren marmersoorten als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro. 

De meubelen van de No Limit-reeks zijn nu ook verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.

Virtual Reality
"Met alle genoemde nieuwigheden kunnen klanten via de configurator online de badkamer samenstellen. Zo krijg je onmiddellijk een goed beeld over hoe de badkamer eruit kan en zal zien en zie je ook de prijs en bestelcode. Maar Detremmerie gaat ook de virtual reality in.
In samenwerking met Visoft en Saninet kunnen mensen virtueel in de badkamer rondlopen nadat deze is samengesteld", besluit Koen. Batibouw vindt plaats van 29 februari t/m 8 maart in Brussels Expo. Detremmerie is te vinden in hal 7, stand 7107 B. 

Meer informatie:
Detremmerie
Spijkerlaan 153
8791 Beveren-Leie
info@detremmerie.be  
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: