Samen met Ideavit, specialist in solid surface, heeft Sanimex Design baden van acryl ontworpen voor de Nederlandse en Belgische markt. De baden zijn zowel losstaand als back to wall beschikbaar.

Volgens eigenaar Eelke Keersemaker, voltijdsspecialist in Italiaans designsanitair, zijn het de scherpe details en afwerkingen die de baden exclusief maken. "In deze vorm waren ze nog niet verkrijgbaar op de sanitairmarkt: ze zijn matwit. En ook de overloop is matwit."

Op de site van Sanimex worden alle details vermeld, inclusief de dealerprijzen

 

Sanimex staat voor sanitairimport en -export. De meeste producten koopt het bedrijf in Italië. Nederland i het grootste afzetgebied, direct gevolgd door België. Eelke gaat altijd voor design en kwaliteit. "Daarnaast let ik altijd op het onderscheidende vermogen. Als een andere groothandel in Nederland het verkoopt, dan wil ik het niet in mijn assortiment hebben. Ik voer producten alleen als ik het alleenrecht heb."

Het assortiment van Sanimex Design telt tien merken: Giulini, Olympia, Arblu, Tender Rain, Vitruvit, Urbi @ Orbi, Tece!, San Swiss, Horganica en het eigen label Enjoy. “Heel veel bedrijven verkopen hetzelfde, de bekende merken. Als Sanimex probeer ik juist die merken in huis te halen die hoog scoren op design en kwaliteit. Veel retailers en consumenten vinden het fijn om iets bijzonders in huis te hebben."

Eelke heeft een klik met de Italianen en hun producten. “Die doen qua kwaliteit echt niet onder voor Duitse. Terwijl kranen van bijvoorbeeld GROHE ook in China worden geproduceerd, maar dat weten veel mensen niet. Overigens valt bij mij de aftersales ook onder kwaliteit. Je kunt nog zulke goede kranen of waskommen verkopen, maar als je het daarna laat afweten doet dan ook afbreuk aan de klantrelatie. Een andere kwaliteit is dat ik met Sanimex snel kan schakelen, mocht een badkamerspeciaalzaak bijvoorbeeld op korte termijn een bepaald product nodig hebben. Ik ben ook altijd bereikbaar.
Wat verder mooi is, dat verschillende fabrikanten – zoals Olympia en Giulini - samenwerken waardoor stijlen goed bij elkaar passen. Dat is een groot voordeel."

Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP  Heinkenszand
+31 (0)118 – 236044
info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com

Saniadvies.nl
www.sani-advies.nl