De Console Lavabo is een wasbak van Carrara-marmer en massief eikenhout die is ontworpen in 2018. De gootsteen maakt deel uit van de Plateforme-collectie. Dit is een open meubelsysteem van op maat gemaakte oplossingen voor alle ruimtes. Dankzij de pilaren kunnen de functies vrij worden gerangschikt.

Modern, veelzijdig, natuurlijk
De Plateforme doorbreekt barrières, maakt de ruimte vrij. Het is een open werkplaats, een centrale leefruimte, die functioneel en handig is. De Plateforme-meubels bieden een moderne, evolutionaire en kwalitatieve visie op meubels. Plateforme ontwerpt de meubels opnieuw.

Eik, marmer, roestvrij staal
De combinatie van geolied Frans eiken, roestvrij staal en Italiaans marmer is tegelijkertijd tijdloos, klassiek en modern. De badversie van het Plateforme-systeem is georganiseerd rond de marmeren wastafelkast en de roestvrijstalen kraan. U kunt een grote verlichte spiegel toevoegen, opbergdozen, borden, verlichte planken.
De banken en consoles kunnen de badruimte completeren. Een combinatie van comfort en esthetiek biedt Plateforme een elegante en tijdloze configuratie van de badmeubels.

Een onmisbare aanvulling
Het Plateforme-systeem stelt de ruimtes van de woonkamer samen: consoles, banken, boekenkasten, een bijzettafel. Dit zijn allemaal meubels die essentieel zijn voor woonruimtes. De verschillende afwerkingen en tijdloze stijl maken het een systeem dat past alle interieurs.

Creativiteitsruimte
Dankzij de grote modulariteit van het Plateforme-systeem kunt u zich aanpassen aan de verschillende manieren van werken, de creativiteit en de zeer verschillende behoeften.De klassieke werkbank kan worden aangevuld met een verlichte plank, verbonden met een wateraansluiting, geïmplementeerd met planken of schuifdozen. Schilderen, modellen, modelleren, DIY, inlijsten, enz: Plateforme waardeert de werkruimte in het huis.

Meer informatie:
Objets Architecturaux
www.objetsarchitecturaux.com