De Grohe Allure Brilliant 3D-wastafelmengkraan met individuele rozetten is gemaakt van van zuiver roestvrij staal. Met een heldere, gefacetteerde vorm die een architectonische uitstraling heeft, maakt de Grohe Allure Brilliant wandmengkraan met drie gaten voor wandmontage een verfijnd stijlstatement. Deze luxe kraan is tot in het kleinste detail ontworpen en met de hand afgewerkt voor high-end esthetiek, premium kwaliteit en ultieme duurzaamheid. De stijlvolle uitloop met een comfortabele 256 mm projectie zorgt voor een beluchte waterstroom. De bediening gebeurt via de twee chique knoppen - met subtiele rode en blauwe markeringen voor warm en koud water - die precieze volume- en temperatuurregeling bieden dankzij de state-of-the-art keramische bovendelen binnenin.

De Grohe EcoJoy-technologie bespaart water en beperkt de doorstroming tot vijf liter per minuut zonder concessies te doen aan de prestaties. De comfortabele hoge C-vormige uitloop zorgt voor een zuivere laminaire waterstroom. En de hulpbronnenefficiënte 3D-printtechnologie is extreem duurzaam omdat de metalen grondstof laag voor laag wordt toegevoegd en gevormd. Ten slotte is het product met de hand afgewerkt door een slijp- en polijstkunstenaar om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen. Grohe Atrio Icon 3D creëert het onmogelijke.

De Grohe Atrio Icon 3D mengkraan van puur roestvrij staal - geavanceerde technologie en uitzonderlijk vakmanschap
Als u op zoek bent naar een kraan van hoogwaardige kwaliteit, dan is deze mengkraan een goed antwoord op de vraag naar hedendaagse luxe: het slanke silhouet van de elegante uitloop wordt perfect aangevuld door twee chique knoppen in een gecoördineerd ontwerp, waardoor een stijlvolle kraan ontstaat die ook een hoge functionaliteit, solide betrouwbaarheid en ultieme duurzaamheid biedt.

Meer informatie:
Grohe
www.grohe.nl