Tijdens de onlangs gehouden beurs Cocoon presenteerde X²O nieuwe badkamertrends. Daaruit blijkt dat de keuzemogelijkheden groot zijn. Klanten kunnen naar hartenlust combineren, van een industriële look tot een echt wellness gevoel in de eigen badkamer. "Zwarte accenten, betongrijze tinten, ronde spiegels en de luxe touch van solid surface. Kiezen hoeft niet, want het kan allemaal met elkaar gecombineerd worden. Ook hebben we een houten badkamermeubelreeks, volledig geïnspireerd door de verticale structuur aan de gevels van moderne huizen", vertelt een woordvoerder van het badkamermerk.

Framed Look
Donkere aluminium profielen geven krachtige accenten in de badkamer. Ze benadrukken de vlaktes en indeling van de ruimte. De donkere profielen komen zowel in een industrieel design als in een minimalistisch interieur tot hun recht. De lineaire accenten dragen bij tot een evenwichtig contrast.

Black and white match right
Het staat zwart op wit dat de combinatie van deze twee tegenpolen werkt. Een zwart badkamermeubel zorgt voor een sterk contrast in de puurheid van een witte badkamer.

De kracht van beton
Betongrijs is een universele kleur en schenkt de badkamer een tijdloze atmosfeer.

Asymmetrisch
Een asymmetrisch badkamermeubel creëert extra opslagruimte en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Te combineren met een ronde spiegel, een horizontale wastafel en verticale kolomkasten.

"Het verschil zit in de details: een afvoerplug in hetzelfde materiaal als de wastafel, een bad met prachtige dunne rand en een douchebak die naadloos overloopt op de vloer", vervolgt X²O. "Een badkamermeubel in hout straalt warmte en authenticiteit uit. Extra verfijning krijgt de klant met een architecturale toets. Het massief houten Forma meubel is geïnspireerd door de verticale structuur aan de gevels van moderne huizen."

Solid surface
"Solid surface betekent letterlijk stevig oppervlak. Omdat solid surface in een mal gegoten is, zijn er geen naden aan het oppervlak zichtbaar", vertelt X²O. 

In de X²O showrooms kunnen bezoekers alle mogelijkheden zien en ervaren. "Er zijn tot 90 realistische badkameropstellingen te vinden. Elke badkamer kan als totaalconcept of volledig gepersonaliseerd worden. De X²O specialisten staan je bij met persoonlijk advies en grondige productinformatie met alle bekende merken onder één dak. Ontdek ook enkele merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn", besluit de woordvoerder van X²O.

Meer informatie:
X²O
www.x2o.nl