Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sealskin komt met nieuwe badkameraccessoires

De Brix accessoirelijn van Sealskin is een style statement voor je badkamer en toilet. Met oog voor functionaliteit zijn de badkameraccessoires ontworpen als een waar decoratie-item voor de sanitaire ruimte. De serie is stoer, eigenzinnig en trendy. Naast de gebruikelijke badkameraccessoires biedt Brix ook nieuwe verrassende elementen, zoals wandkubussen en ladders. De serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, met her en der een toevoeging van koper en hout.

De badkamer wordt steeds meer een verlengde van de woon- en slaapruimte. Enkel functioneel is de badkamer allang niet meer. De inrichtingsstijl van het huis wordt steeds vaker doorgevoerd in de sanitaire ruimte. Passend bij deze trend biedt Sealskin de veelzijdige en decoratieve Brix accessoirelijn, waaraan onlangs de Brix wandkubussen en ladders zijn toegevoegd. Het zijn stoere elementen voor de badkamer en het toilet, die bovendien niet misstaan in andere ruimtes van het huis, zoals de hal, keuken en slaapkamer.

De Brix serie bestaat uit de volgende accessoires: haak met spiegeltje, toiletrolhouder, vrijstaand handdoekrek, vrijstaande toiletbutler, kapstok met spiegel, plank met handdoekhouder, ladder en kubussen. 

Meer informatie:
Sealskin
www.sealskin.com

Publicatiedatum: