Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitairwinkel tekent huurovereenkomst voor nieuw magazijn van 13.000 m2

Sanitairwinkel.nl breidt haar magazijn flink uit. De sanitairspecialist heeft een huurovereenkomst getekend met WDP Nederland, die onlangs is gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum. Het centrum bevindt zich in ’s-Hertogenbosch en heeft een oppervlakte van 55.000 m2. In het derde kwartaal van 2020 zal Sanitairwinkel 13.000 m2 van het nieuwe distributiecentrum in gebruik nemen.

Het familiebedrijf uit Rosmalen werd twaalf jaar geleden gestart door broers Erik en Rob van Laarhoven. Sanitairwinkel begon direct met een omnichannel-aanpak: klanten konden zowel in de webshop als in de showroom hun sanitair kopen. Deze aanpak bleek een succesformule, want al snel werden meerdere showrooms geopend. Inmiddels is het bedrijf één van de grootste spelers op het gebied van sanitair, waarbij de komende jaren nog flinke groei wordt verwacht. Om deze groei te faciliteren, breidt Sanitairwinkel haar magazijn uit. De nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch biedt veel meer ruimte dan het huidige magazijn aan de A59 in Rosmalen.

Bij Sanitairwinkel staat de klant centraal. Dat uit zich in een breed assortiment en de beste service. Sanitairwinkel wil bestellingen daarom zo snel mogelijk leveren. Het nieuwe magazijn zorgt ervoor dat Sanitairwinkel nog meer producten uit voorraad en dus nog sneller kan leveren. Bovendien is het bestel- en leversysteem door Sanitairwinkel zelf ontwikkeld, waardoor het bedrijf altijd de beste logistieke oplossing aan haar klanten biedt.

Sanitairwinkel heeft inmiddels zes showrooms in Nederland en twee in België. Ook in Frankrijk is het  bedrijf als webshop actief, onder de naam Magasin Salle de Bains. Enige tijd geleden werd echter bekend dat Sanitairwinkel internationaal gezien onder een andere naam door zal gaan: Sawiday. Een nieuwe naam én het nieuwe warehouse maken het voor Sanitairwinkel mogelijk om internationale ambities sneller waar te maken.

Meer informatie:
Sanitairwinkel
www.sanitairwinkel.nl

Publicatiedatum: