Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wastafelmengkraan wint award beste ontwerp

De John Pawson by COCOON wastafelmengkraan heeft de Archiproducts Design Award gewonnen voor het beste ontwerp! Tijdloos design in marine grade roestvrij staal.

John Pawson, heruitvinder van het minimalisme.
Gebruikmakend van pure en geometrische vormen, altijd met respect voor de ‘gulden snede’. Typerend voor deze tijdloze collectie zijn de sierlijke, perfecte vormen en uitloop met extreem grote radius.

Zowel de handgrepen als de tuiten hebben een diameter van 22mm. De handgrepen van de mengkraan zijn klein, maar maken een duidelijk statement.

Handdruk van de badkamer
Eenvoudig als ze er uitzien, zijn deze iconische kranen herboren klassiekers. Geen trendvolgers, maar een eenvoudig, strak design. Gemaakt om een leven lang mee te gaan, 100% gemaakt van AISI316 marine kwaliteit roestvrij staal en beschikbaar in 3 kleuren.

Verrijkt met nieuwe technologische kenmerken zoals NANO anti-vingerafdruk coating, de nieuwste waterbesparende systemen en een volledig instelbaar ingebouwd systeem om de installatie te vergemakkelijken.

Meer informatie:
by COCOON
www.bycocoon.com 

Publicatiedatum: