Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Siwa, een nomadische wasbak van CIELO

Het merk CIELO heeft een nieuwe wastafel geïntroduceerd onder de naam Siwa. Siwa is ontwikkeld door Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano en wordt wel omschreven als een "nomadische" wastafel.

Siwa combineert een keramische wasbak met een onderstel, dat verkrijgbaar is in hout of metaal. Het onderstel is verkrijgbaar in een houten of metalen uitvoering en kan naar de wens van de klant worden aangepast. Het onderstel kan bijvoorbeeld worden geleverd met kastjes of een plank. Het keramiek is in zestien verschillende kleuren verkrijgbaar, terwijl het metalen of houten onderstel in respectievelijk twee of vier verschillende versies beschikbaar is. 

CIELO rondt de Siwa af met een aantal accessoires, zoals rechthoekige of ronde spiegels, extra planken of een elegante leren zak in verschillende uitvoeringen die naast de wasbak kan worden opgehangen.

Meer informatie:
Cielo
www.ceramicacielo.it

Publicatiedatum: