Yin en Yang. De serie Rise biedt de optie tussen twee tegenpolen. Stijlvol keramiek met en fijne bladlijn of stoer en robuust beton in drie krachtige kleuren. Gecombineerd met het sterke lijnenspel van tussenliggende ladefronten zorgt dit voor een machtig, maar gebalanceerd aanzicht.

Het Keramische Rise wastafelblad is een eigen ontwerp van Primabad en wordt exclusief door Primabad geleverd. Doordat de achterzijde(muurzijde) een bewust gekozen lagere lijn heeft, zal er geen water weglopen. Het wastafelblad is voorzien van een revolutionair meegebakken overloopsysteem.De onderkasten kennen een uitvoering die bijzonder fraai oogt en zijn voorzien van luxe laden met sluitdemping. Diverse greepvarianten zijn mogelijk, van opbouwgrepen tot verschillende greeploze oplossingen. Bedieningsgemak door PRIMABAD ten top.

Het RISE – meubel van PRIMABAD is leverbaar in: • Keramiek, beton en opbouwkommen. • 5 breedtematen (60-80-100-120-en 141 cm). • 31 melamine en 7 acryl corpuskleuren. • 31 melamine en 7 acryl frontkleuren.Nieuw: Rise 1200 dubbele ladekast met led verlichting in de greeplijsten in combinatie met een betonnen wastafelblad en ronde spiegel met rondom led verlichting. Kleur M17 Halifax Oak.

Meer informatie:
Primabad
www.primabad.nl