Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jay Phillips, Managing Director van Hansgrohe UK:

"Sleep + Eat is een cruciale beurs voor Hansgrohe"

AXOR, het premium keuken- en badkamermerk van de Hansgrohe Groep, presenteert zijn nieuwste collectie met Jean-Marie Massaud op Sleep + Eat 2019 in Londen (19 - 20 november).

De AXOR Edge-collectie, waarvan in juli in het Verenigd Koninkrijk een voorvertoning was maar deze maand officieel werd gelanceerd, is gemaakt met behulp van een productieproces dat volgens AXOR gewoonlijk is voorbehouden aan diamantfrezen en ruimtevaartbouw. Het is ontworpen in samenwerking met de beroemde ontwerper Jean-Marie Massaud en bestaat uit asymmetrisch gecombineerde kubussen die contrasteren met glad gepolijste oppervlakken.

Jay Phillips, Managing Director van Hansgrohe UK, zegt: "Sleep + Eat is een cruciale beurs voor Hansgrohe, waar we toonaangevende innovaties kunnen presenteren aan een zeer betrokken publiek van hospitality-design."

"Dit jaar verwachten we avant-gardistische concepten van AXOR die perfectie in design en vakmanschap nastreeft, naast de nieuwste producten van Hansgrohe die nieuwe manieren creƫren om van water te genieten en tegelijkertijd voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit."Meer informatie:
Axor
www.axor-design.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven