Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jay Phillips, Managing Director van Hansgrohe UK:

"Sleep + Eat is een cruciale beurs voor Hansgrohe"

AXOR, het premium keuken- en badkamermerk van de Hansgrohe Groep, presenteert zijn nieuwste collectie met Jean-Marie Massaud op Sleep + Eat 2019 in Londen (19 - 20 november).

De AXOR Edge-collectie, waarvan in juli in het Verenigd Koninkrijk een voorvertoning was maar deze maand officieel werd gelanceerd, is gemaakt met behulp van een productieproces dat volgens AXOR gewoonlijk is voorbehouden aan diamantfrezen en ruimtevaartbouw. Het is ontworpen in samenwerking met de beroemde ontwerper Jean-Marie Massaud en bestaat uit asymmetrisch gecombineerde kubussen die contrasteren met glad gepolijste oppervlakken.

Jay Phillips, Managing Director van Hansgrohe UK, zegt: "Sleep + Eat is een cruciale beurs voor Hansgrohe, waar we toonaangevende innovaties kunnen presenteren aan een zeer betrokken publiek van hospitality-design."

"Dit jaar verwachten we avant-gardistische concepten van AXOR die perfectie in design en vakmanschap nastreeft, naast de nieuwste producten van Hansgrohe die nieuwe manieren creƫren om van water te genieten en tegelijkertijd voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit."



Meer informatie:
Axor
www.axor-design.com

Publicatiedatum: