Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GROHE introduceert nieuw inbouwelement

GROHE introduceert met het Rapid SLX-inbouwelement een nieuw soort product in een toekomstbestendig marktsegment. De Rapid SLX is namelijk sterker, sneller en slimmer dan zijn voorganger. Het ontwerp is bedoeld om het leven van zowel installateurs als eindgebruikers makkelijker te maken.

Unieke flowmanager: volledig aanpasbaar, voorbereid op randloos 
Met de unieke geïntegreerde flowmanager kan op elk moment eenvoudig de waterdoorstroom aangepast worden. Dit maakt de Rapid SLX bij uitstek geschikt voor het groeiende marktaanbod van randloos keramiek. De flowmanager is zonder demontage van de bodemklep achteraf instelbaar en is 100% voorbereid op alle toekomstige installaties. "De markt voor installatiesystemen groeit gestaag. We bieden duidelijke voordelen ten opzichte van de concurrentie door onze geïntegreerde flowmanager, die eenvoudig kan worden aangepast zonder dat de aftapkraan hoeft te worden verwijderd", legt Peter Brendecke, bedrijfsleider van GROHE’s innovatiecentrum Porta Westfalica, uit.

Verbonden met de toekomst
Bij de Rapid SLX is een geïntegreerde 230V aansluiting inbegrepen. Daarnaast zit er ook standaard een wateraansluiting voor douchetoiletten bij. Deze exclusieve functionaliteit maakt een eenvoudige plug & play installatie van slimme elektrische toiletfuncties mogelijk en is daarmee volledig geschikt voor alle toekomstige douchetoiletten, zoals de GROHE Sensia Arena.

Kap voor directe toegang
De nieuwe installatieset met een speciekap zorgt voor eenvoudige toegang na afmontage van de Rapid SLX. Als er in de toekomst aanpassingen nodig zijn zoals het bijwerken van stroom- of wateraansluitingen, als een klant van een standaard keramische wc op een douchetoilet overstapt, biedt de nieuwe U-vormige dwarsbalk meer ruimte dan ooit.

Bedieningsplaten
De Rapid SLX is standaard geschikt voor de bedieningsplaten van GROHE.

Dat betekent dat het complete aanbod van GROHE nu voor iedereen verkrijgbaar is. Het brede aanbod aan bedieningsplaten van GROHE helpt klanten bij het realiseren van hun droombadkamer. Dankzij twee maten, drie designs en een selectie van twaalf beschikbare kleuren en afwerkingen zit er voor iedereen een passend ontwerp tussen. "Rapid SLX gaat, in combinatie met onze spoelplaten voor flexibele productoplossingen, sanitair-specialisten en -planners over de hele wereld helpen om hun klanten nog meer mogelijkheden te bieden in de personalisatie van badkamerinrichtingen”, besluit Peter Brendecke.

Meer informatie:
Grohe
info@grohe.nl 
www.grohe.nl

Publicatiedatum: