Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Geschikt om muren en vloeren te bekleden en waterafstotend te maken"

Plano-panelen voor badkamerrenovaties

Jackoboard is producent van isolatiemateriaal en bouwpanelen van hoogwaardige kwaliteit in polystyreen hardschuim. Het bedrijf produceert Plano-panelen die kunnen worden gebruikt voor badkamer renovaties. "De panelen garanderen een eenvoudige verwerking, een 100% waterafstotende uitvoering en bieden mogelijkheden op het vlak van decoratieve afwerking. De panelen zijn licht van gewicht en snel te plaatsen", vertelt een woordvoerder van Jackoboard.

De Plano-panelen zijn waterafstotend en gemaakt van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Ze zijn verkrijgbaar in drie afmetingen en verschillende diktes tussen 4 mm en 80 mm. Geschikt voor privé- of openbare sector. "De veelzijdigheid maakt het mogelijk muren en vloeren te bekleden en waterafstotend te maken, leidingen en badkuipen te bekisten, douchewanden te creëren, of wastafels en meubels te maken", vervolgt een woordvoerder van Jackoboard.

De panelen kunnen op alle soorten ondergrond worden aangebracht, inclusief beschadigde en gescheurde ondergronden, aangezien ze een volledig waterafstotende uitvoering hebben. Bij niet-vlakke oppervlakken volstaat het de plaatsing uit te voeren met morteldotten om zo een goede vlakheid te krijgen. Voor niet-hechtende ondergronden dient men een primer aan te brengen en een mechanische bevestiging met slagpluggen te voorzien. Het monteren op een houten of metalen structuur is eveneens mogelijk.

Meer informatie:
Jackoboard
www.jackon-insulation.be

Publicatiedatum: