Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met bekende sprekers uit het vak

Inspirerende avond bij woonwinkel in Rotterdam

"Geïnspireerd worden en netwerken met collega's uit het vak, wie wil dat nou niet? Speciaal voor BNS Crisp leden, stylisten en architecten organiseert de grootste designwoonwinkel van Rotterdam en omstreken een inspirerend programma. Op woensdag 9 oktober opent Plaisier Interieur de deuren met als gast ontwerper Jorre van Ast", vertelt een woordvoerder van BNS Crisp.

BNS Crisp: "Onder het genot van een hapje en een drankje word je geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied in een inspirerende omgeving. De sprekers zijn niet de eerste de beste interieur professionals: creative director en ontwerper Jorre van Ast en licht-expert Priscilla Hamerslag van Eikelenboom (importeur van o.a. Lee Broom, Luceplan, Lumina, Vibia en Wever & Ducré). Deze volledig verzorgde avond is gratis voor leden BNS Crisp en wordt je aangeboden door Plaisier Interieur." 

Creative director van Arco, Jorre van Ast, vertelt over zijn visie op het ontwerpen en produceren van houten design meubelen en het belang van het thema duurzaamheid daarbij.
Priscilla Hamerslag neemt de bezoekers mee door de collectie van Vibia: het creëren van armaturen naar wens van de klant en op maat voor de ruimte. Volgens BNS Crisp een ideale avond om te leren hoe de producten van Arco en Vibia toegepast kunnen worden in mooie interieurvoorstellen.

Voor aanmelden of meer informatie over het programma klik hier.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl 

Plaisier Interieur
Lagendijk 99
2981 EK Ridderkerk
info@plaisierinterieur.nl
www.plaisierinterieur.nl 

Publicatiedatum: