Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een functioneel ontwerp met een hoge esthetiek"

Ideavit presenteert twee nieuwe baden

Ideavit bewijst wederom dat functionaliteit en een minimalistisch ontwerp een harmonieus geheel kan vormen. "Door gebruik te maken van Solid Surface materiaal geven wij een subtiel design een hoogwaardige uitstraling. Wij zijn enorm trots om te kunnen melden dat we ons assortiment hebben uitgebreid met twee nieuwe baden; Solidera en Solidprime", laat woordvoerster Ruby-Gayle Boedhoe namens Ideavit weten."De Solidprime is bedoeld voor interieurs waar het bad het middelpunt van de ruimte is. Een ware eyecatcher. De royale binnenruimte in combinatie met het fluweelzachte oppervlak zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten. Dit model is afgewerkt in een mat witte kleur en beschikbaar in de maat L1700x B850x H540 mm."

De Solidera is met haar geringe afmeting (L1500x B760x H530 mm) een oplossing voor elke compacte badkamer. "Aan uitstraling geen gebrek. Dit elegante model zal uitblinken in elke ruimte. Ook dit model is afgewerkt in een mat witte kleur", legt Ruby-Gayle uit.

Ideavit is een Nederlands bedrijf dat actief is op de internationale sanitairmarkt. "Zowel ons kantoor als magazijn huisvest zich in Ritthem (Zeeland. Wij zijn erg flexibel en gericht op after sales service. Ons doel: nieuwe klanten enthousiast maken en tevreden klanten blijvend tevreden houden.", besluit ze.

Meer informatie:
Ideavit
Ritthemsestraat 499 (Haven 1128)
4389 PA Vlissingen-Oost
0118 700282
ruby.ideavit@dallmina.eu
www.ideavit.com

Publicatiedatum: