Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te zien tijdens de vt wonen&design beurs

Sanitairmerk richt badkamers in van beurshuizen Eigen Huis & Interieur en VT Wonen

Tijdens de komende vt wonen&design beurs die binnenkort zal plaatsvinden zal Detremmerie Bathroom Furniture haar noviteiten tonen. Het badkamermerk heeft naast een eigen stand, ook de invulling van de badkamer van het huis van Eigen Huis & Interieur gedaan evenals de badkamer van het huis van VT Wonen. 
Naast het bestaande No Limit assortiment, komt Detremmerie met tal van aanvullingen:

No Limit Round
No Limit Round benadrukt de trend van het ronde (afgeronde) meubel. De D vormige wastafel(s) en onderbouwkas(en)t wijken af van het hoekige. Deze producten zijn leverbaar in acht matgelakte kleuren. De matgelakte onderkasten, kunnen worden voorzien van een bijpassend afgerond wastafelblad.

No Limit Deluxe
"Hier toont Detremmerie zijn know how op meubelgebied. No Limit Deluxe zijn matgelakte kasten in verstek afgewerkt. De deuren zijn leverbaar in de bovenvermelde acht kleuren. Ook voor de kleine toiletmeubels kan je deze verstek afwerking voortaan krijgen", vertelt Koen Ducatteeuw van Detremmerie.

No Limit Mystery
No Limit Mystery bevat de combinatie van ingewerkte luxe marmer wastafels in combinatie met strakke meubels..Marmer als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro schitteren volgens Detremmerie als juwelen op de afgewerkte kasten, die tot aan de bovenkant van de wastafel komen.
De vrijhangende wastafels in marmer of de afdektabletten in marmer kunnen worden voorzien van marmer opbouwwaskommen.Ook de meubelen van de No Limit serie worden in vier nieuwe kleuren gepresenteerd: Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.
"Al deze nieuwigheden kunnen op de configurator worden samengesteld. Hierdoor krijgt de bezoeker onmiddellijk het complete plaatje te zien. Hier stopt het echter niet.  Detremmerie gaat voor virtual reality, in samenwerking met Visoft en Saninet kan de bezoeker, nadat de badkamer met de configurator is samengesteld, virtueel in de badkamer gaan rondlopen", besluit Koen.

Detremmerie is te vinden op de vt wonen&design beurs in de Rai te Amsterdam van 1 t/m 6 oktober. Er zijn elke dag twee mensen op het adviesplein ter beschikking om uw badkamer uit te tekenen.

Meer informatie:
Detremmerie
www.detremmerie.be 

Publicatiedatum: