Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naturel & Minimalisme: tijdloos en toch trendy

Naturel & Minimalisme, zo heet deze minimalistische stijl van Hml Bedding. Tijdloos maar trendy. "Als gevolg van verschillende trends als ‘minimalisme’ en ‘zero waste’ ontstaat een groep bewuste consumenten. Bij hen gaat het om kiezen voor wat je echt mooi vindt, om natuurlijke materialen en ‘less is more’", laat een woordvoerder weten.

"Deze rustige slaapkamer in lichte natureltinten is minimaal gedecoreerd. Alles wat je ziet heeft een functie of is bewust gekozen. Alles is in balans. Het naturel bed met bijzonder afgewerkt hoofdbord stylen we met meubels en accessoires in mooie natuurlijke materialen zoals rotan, linnen, suède, hout en bamboe. Door de natureltinten te mixen met een beetje zwart en veel wit, ontstaat een moderne look & feel. Je kiest voor deze stijl een neutrale vloer zoals beton of hout en grotendeels witte wanden. Om het extra bijzonder te maken kun je werken met structuur, zoals een grover gestucte wand of bijvoorbeeld behang met structuur."

"En als je nu over een tijdje toch wat meer kleur in je slaapkamer wilt, kun je dat in deze rustige basis gemakkelijk toevoegen."

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Assai in de stof Jeep 10 Liver.

Passende Histor-verfkleuren:
- hoornwit 0601 – R78B
- couscous S 1510 – Y 30R
- februari S 3020 – Y30R
- raaf S 8500 - N

Meer informatie:
HML Bedding
www.hmlbedding.nl

Publicatiedatum: