"Transparantie over waterverbruik met overzicht van de kosten"

GROHE introduceert nieuwe Sense App

Met de nieuwe, intuïtieve Sense App, wil GROHE waterbeveiliging en waterbeheer naar een nieuw niveau tillen. Het GROHE Sense waterbeheersysteem stelt naar eigen zeggen gebruikers in staat om altijd en overal het waterbeheersysteem te monitoren en reguleren en zo waterbeveiliging op het hoogste niveau te realiseren.
Bij noodgevallen wordt er een melding naar de smartphone gestuurd. Bij gebruik van de watercontroller GROHE Sense Guard, kan de watertoevoer automatisch worden uitgeschakeld. "Een baanbrekende innovatie: transparantie over waterverbruik mét een overzicht van de waterkosten. Dit zorgt niet alleen voor volledige controle over de waardevolle bron die water is, maar biedt ook de mogelijkheid om gebruikerspatronen aan te passen en bewuster met water om te gaan", laat een woordvoerder van GROHE weten. 
De Sense App biedt nieuwe functies in combinatie met een state-of-the-art ontwerp en een verbeterde gebruikerservaring.Naast de app bestaat het waterbeheersysteem van GROHE uit twee producten: de slimme watercontroller Sense Guard wordt direct in de waterleiding geïnstalleerd en volgt het waterverbruik, detecteert microlekkages en sluit in geval van detectie van een gebarsten leiding automatisch de watertoevoer af. De watersensor Sense detecteert lekkend water, houdt de temperatuur en luchtvochtigheid bij en waarschuwt automatisch wanneer de cijfers ongebruikelijk hoog of laag zijn.

"Met het intelligente Sense waterbeheersysteem laat GROHE zien de drijvende kracht achter de digitale transformatie in de sanitair branche te zijn. Door de samenwerking met branche overkoepelende partners zoals verzekeringsmaatschappijen, woningbouwers, woningcorporaties en aanbieders van beveiligingstechniek heeft het wereldwijde merk een waterbeheerplatform gecreëerd om waterschade te bestrijden", besluit een woordvoerder.

Meer informatie:
Grohe
www.grohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven