Van JEE-O

Complete badkamercollectie krijgt nieuw jasje

JEE-O breidt haar meest complete slimline series uit met een bronzen afwerking. Het subtiele en minimalistische ontwerp van de collectie geeft alle vrijheid de badkamer in eigen stijl te ontwerpen. Dit is te zien tijdens de vt wonen & design beurs, die begin oktober plaatsvindt. Naast de slimline series zijn hier alle grote designercollecties van het merk te zien. Zo ook de nieuwste cone series by Osiris Hertman en de bloom series by Edward van Vliet.

De nieuwste toevoeging aan de slimline series is de bronzen afwerking. De serie is nu beschikbaar in drie verschillende afwerkingen: geborsteld, structuur zwart en brons RVS. 

Het toegankelijke design van de slimline series geeft de vrijheid voor het ontwerp van de eigen badkamer. Lammert Moerman (Creatief directeur en oprichter JEE-O) vindt de collectie geschikt voor iedere badkamer: “Het is een subtiel en minimalistisch ontwerp waardoor het in iedere badkamer past. Je kunt het combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires”. Met deze serie hoopt Lammert meer mensen de mogelijkheid te geven hun eigen complete designbadkamer te creëren.

JEE-O zal ook aanwezig zijn als exposant op de vt wonen & design beurs 2019. Hal 10, stand 10.108. RAI Amsterdam.
1 t/m 6 oktober

Over JEE-O
JEE-O brengt design en functionaliteit samen in badkamerconcepten. JEE-O is minimalistisch en innovatief met een kosmopolitisch karakter. Stoer en opvallend maar toch verfijnd.

In 2004 is JEE-O ontsproten aan het brein van Lammert Moerman. Sindsdien is het merk flink gegroeid en wereldwijd te verkrijgen. 

Meer informatie:
JEE-O
info@jee-o.com  
www.jee-o.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven