Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pols Potten werkt met drie nieuwe ontwerpers

Pols Potten werkt voor het komende herfst- en winterseizoen van 2019 samen met een aantal nieuwe ontwerpers. Roderick Vos, Jan Dijkstra en MODO Architecture and Design komen ieder met hun eigen creaties, die via Pols Potten aan een groter publiek worden gepresenteerd.

Roderick Vos komt met uitbreidingen op Pols Potten’s Oily-collectie. Vos, die ruim 20 jaar ervaring heeft met het werken met keramiek, heeft traditionele Chinese technieken toegepast voor zijn eigen interpretatie van de Oily Busk-bijzettafel.

Jan Dijkstra, de oprichter van studio Jan Jannes, heeft zichzelf als doel gesteld om het alledaagse leven minder alledaags te maken. Voor Pols Potten heeft hij de Chiaro-vitrinekast ontwikkeld. Chiaro is Italiaans voor “helder”, wat dan ook wegens de open, symmetrische opzet van de kast een treffende naam voor het werk van Jan Dijkstra is.  

MODO Architecture and Design verrijkt het aanbod van Pols Potten met een aantal vergulde kledinghaken. De kledinghaken zijn duidelijk gevormd aan de hand van handgebaren, die nogal een statement vormen. De F-you heeft de vorm van een opgestoken middelvinger. De Thumbs up is een weergave van een opgestoken duim, terwijl de I-love-you de vorm heeft van een hand waarbij de duim, wijsvinger en pink zijn uitgestoken, een handgebaar dat je doorgaans bij heavy metal terugziet.

Naast met het werk van deze drie ontwerpers komt Pols Potten met een nieuwe editie van zijn bekende porseleinen vazen. Elke vaas is met de hand gemaakt en heeft een fors formaat van 180 cm. 

Meer informatie:
Pols Potten
info@polspotten.nl 
www.polspotten.nl 

Publicatiedatum: