Kraancollectie wordt tentoongesteld tijdens Cersaie 2019

''Elk overbodig element is weggehaald''

Angeletti Ruzza Design heeft in opdracht van Cristina Rubinetterie de kraancollectie Tabula ontworpen, die tijdens Cersaie 2019, die van 23 tot en met 27 september plaatsvindt in Italië, zal worden gepresenteerd.

De badkamerkranen van Tabula draaien om hoekige, minimalistische vormen. Zo is de hendel van de kraan ondanks een dun profiel erg robuust. Elk element dat overbodig is, is weggehaald zodat de kraan zijn meest essentiële vorm aan neemt. Esthetiek is hierbij perfect gecombineerd met praktische toepassing.  

"De essentie van de vorm en de essentie van het leven zijn met elkaar verbonden”, aldus Angeletti Ruzza. “Door al het overbodige weg te halen, blijft het pure over. Het is een manier om jezelf te bevrijden van zaken die je lijken te bevredigen, maar die in werkelijkheid je alleen maar tegen houden. De nieuwe kranen van Tabula verbeelden kracht en de intelligentie van simpelheid. Ze zijn tot op het kleinste detail ontworpen op hun functie en om lang mee te kunnen gaan.”

De collectie omvat onderdelen voor badkuipen, wasbakken, douchecabines en bidets. De kranen en fittings zijn vervaardigd van messing en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat ze voor een coherent geheel kunnen zorgen in elke omgeving.

www.ibrubinetterie.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven