Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hansgrohe bindt groot bedrijf aan zich

Badkamerspecialist Hansgrohe heeft een grote vis binnen gehaald. De Duitse producent, opgericht door Hans Grohe in 1901 en een van 's werelds grootste douchekop-, handdouche- en tapleveranciers (naast concurrenten zoals Grohe en Kohler) gaat een samenwerking aan met Signify, een Nederlandse producent van lichtbronnen. Signify was van oudsher een divisie van Koninklijke Philips Electronics dat tot drie jaar geleden Philips Lighting heette.

SmartHome Magazine weet te melden dat Signify het Friends of Hue-programma verder gaat uitbreiden en een samenwerking aangaat met Hansgrohe. Philips Hue zal worden geïntegreerd met Hansgrohe’s nieuwste innovatie genaamd RainTunes. "RainTunes combineert water, geluid, licht, geur en bewegende beelden voor een unieke ervaring in de douche. Zo krijgt de gebruiker een echte smart douche. Via de app kun je de slimme douche verder configureren en personaliseren, zodat iedere bewoner een eigen unieke badkamerervaring kan creëren", weet SmartHome Magazine te melden.