Naast de veertien Bagno di Colore keramiek kleuren zijn er veertien ‘Le Pietre’ afwerkingen toegevoegd aan het assortiment van de Italiaanse fabrikant Globo. Het gaat hierbij om wastafels. De nieuwe textuurafwerkingen zijn geïnspireerd door natuurstenen uit Midden-Italië.Kleurmogelijkheden Le Pietre
Wit en grijs marmer is één van de trends voor de badkamer in 2019. Het is klassiek, tijdloos en goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Dit zien we ook terug in de afwerkingen van de Le Pietre serie van Globo. De afwerkingen Peperino en Travertino, traditionele stenen van Midden-Italië, en de meer recente Marmo di Carrara-afwerking waren de eerste toevoegingen aan het Le Pietre assortiment. Daarna zijn de volgende afwerkingen hieraan toegevoegd: Arabescato Grigio, Arabescato Brown, Arabescato Chiaro, Striato Beige, Striato Grigio, Graniglia Beige, Graniglia Ghiaccio, Graniglia Verde, Graniglia Turchese, Portoro Nero en Portoro Marrone. 


Verschillende afwerk mogelijkheden.

Globo opzetwastafels
Globo heeft 24 verschillende wastafels die in de nieuwe Le Pietre afwerkingen mogelijk zijn. Een aantal afwerkingen zijn uitgezocht voor de klassieke badkamer, maar er zijn ook een aantal afwerkingen die goed passen in de moderne badkamer met strakke lijnen. De kranenserie Aqua Marble van Bongio kan goed gecombineerd worden met de wit marmer (Marmo di Carrara) en zwart marmer (Portoro Nero) afwerking van Globo Le Pietre.

Globo T-Edge serie by CreativeLab+
Naast de nieuwe afwerkingen heeft Globo ook de T-Edge opzetwastafel serie uitgebreid. Na uitvoerig onderzoek heeft Globo meer combinaties en modellen toegevoegd aan de T-Edge collectie, ontworpen door CreativeLab+. De T-Edge serie heeft superslanke randen van 6mm wat mogelijk is gemaakt door het gepatenteerde GLOBOTHIN ® keramische mengsel. Alle T-Edge wastafels zijn mogelijk in de 14 Bagno di Colore keramiek kleuren en bijna alle wastafels zijn mogelijk in de nieuwe Le Pietre afwerkingen.

Meer informatie:
Luca Sanitair
www.lucasanitair.nl