Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe combinaties voor de badkamer

Tijdens de volgende editie van Cersaie, de internationale tentoonstelling van Made in Italy-keramiek voor architectuur en badkamermeubels, voegt de Spaanse badkamerfabrikant Fiora een solide oppervlak en natuurlijk marmer toe aan het assortiment materialen voor werkbladen en wastafels. Bovendien zal het Synergy in Italië presenteren. Deze badkamerunit onderscheidt zich door zijn houten planktextuur en zijn drie exclusieve kleuren.

Nieuwe materialen voor werkbladen en wastafels
Fiora ow omvat in zijn assortiment aanrechtbladen en wastafels uit één materiaal, zowel een solide oppervlak als een assortiment van vijf knikkers van verschillende oorsprong en tinten. Het merk vermenigvuldigt dus de mogelijkheden van elk stuk voor aanpassing en introduceert zowel geavanceerde als natuurlijke materialen. Deze nieuwe ontwikkeling speelt in op trends in badkamermeubels, waarbij polyurethaan en het vermogen om texturen te reproduceren worden gecombineerd met nieuwe afwerkingen, waarbij materialen hun belang in het ontwerp vergroten.


 
Synergy
Het meubelsysteem Synergy interpreteert de hedendaagse levensstijl door een buitengewone gevoeligheid voor het materiaal. Synergy herstelt de essentie van massief hout met vingerlasplaten met een collectie met twee trending oppervlakken: een rechte groef en een afgerond oppervlak. De esthetische identiteit van Sinergy vertaalt zich in een gratis ontwerp met buitensporige decoratieve kenmerken, met een evenwicht tussen de huidige trends en het tijdloze karakter.

Naast het Fiora-kleurengamma heeft Synergy 3 exclusieve kleuren voor de collectie: Ultramar, Kermes en Tuile, trendy tinten, als resultaat van een toegewijde chromatische studie. In totaal 12 kleuren, 2 exclusieve texturen, 4 soorten wastafels en 3 spiegelvormen. Synergy past zich aan verschillende ruimtes aan vanwege de verscheidenheid aan composities en mogelijke formaten.

De Cersaie vindt plaats van 23 - 27 september.

Meer informatie:
Fiora
www.fiora.es 

Publicatiedatum: