Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hierbij is gebruik gemaakt van Marrakech Walls"

Badkamer make-over in Hammam stijl

Pure & Original heeft een badkamer make-over gedaan in Hammam stijl. "Hierbij is gebruik gemaakt van Marrakech Walls", vertelt Iris Floor van Pure & Originial. "Marrakech Walls is een exclusieve verf met beton- of tadelakt look.
De verf wordt aangebracht met een blokkwast of roller en vervolgens in het gewenste patroon gespateld. Hiermee geef je eenvoudig de wanden een stoere of luxe uitstraling. De verf heeft een matte uitstraling en is af te werken met een matte sealer of hoogglans wax. Het is een verf op waterbasis, gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten en bevat geen VOS. De verf is beschikbaar in meer dan 100 kleuren van grijs tot wit, roze en groen."

Iris besluit: "Door de Marrakech Walls af te werken met de sealer maakt dit de verf uitermate geschikt om in de badkamer toe te passen, zo creƫer je je eigen hammam in huis."

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl

Publicatiedatum: