Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit najaar zien we eindelijk alles in het zwart!"

Douchehoeken in exclusieve limited edition

Sinds 2017 biedt de Zweedse badkamerfabrikant INR verschillende van haar producten met details in zwarte afwerking. In het concept 'Black Edition' vinden we onder andere douche-oplossingen in de ARC- en TRAC-serie, de stijlvolle handdoekdroger LINE, verschillende mengkranen en de slimme douchecabines CASE en NEST. In september 2019 - in een exclusieve limited edition - worden de populaire douchehoeken LINC Angel en LINC Niagara toegevoegd met profielen en grepen in dezelfde afwerking.

Nieuwe 'LINC Black Edition' bevat 6 mm douchehoeken LINC Angel en LINC Niagara in matzwarte profielen, zwarte magnetische strips en handgrepen - verkrijgbaar in de maten 700, 800, 900, 100 mm - in alle glazen varianten en natuurlijk voor dezelfde prijs en 15 jaar garantie. Dit maakt het voor trend- en kwaliteitsbewuste Noren eenvoudiger om de zwarte lijn in de badkamer te volgen, in alle productgroepen.

Natuurlijk krijgen degenen die all-in willen ook de mogelijkheid om het gevoel van het interieur van de badkamer te evenaren. Een door het ontwerpteam van INR gekozen tint als bijzonder mooi samen met de zwarte douchehoeken.

Meer informatie:
INR
www.inr.se 

Publicatiedatum: