En richt restaurant in het inspiratiecentrum in tot sfeervolle bistro

Lifestylemerk opent showroom in DWI

Lifestylemerk Dôme Deco opent per 1 september a.s. een showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein. Dit is goed getimed van Dôme Deco, want van 1 tot en met 4 september wordt in De Woonindustrie  de Najaars VAKbeurs gehouden. En van 1 tot en met 3 september Dutch Design Dock, een design event voor de woonbranche, waar toonaangevende merken van internationale en nationale bodem hun collecties laten zien. 

"Dôme Deco staat voor ‘Cosmopolitan living’ en richt zich op de projectmarkt en hospitality, maar ook op retail. In de nieuwe showroom zullen we de nieuwe wintercollectie 2019 tonen. Deze  bestaat uit drie thema’s: Authentic, Seductive en Essential", vertelt woordvoerder Kimberly Friet.  

Authentic
Met de Authentic-collectie richt Dôme Deco zich vooral op ‘craftmanship’. Handgemaakte producten die bestaan uit unieke combinaties van verschillende materialen: ruw steen met glad staal, geoxideerde vazen in verschillende tinten. De collectie bevat warme, aardse kleuren.

Seductive
De Seductive-collectie is een knipoog naar het luxueuze nachtleven. Glamoureuze ontwerpen voornamelijk in de trendkleuren petrol, paars en goud. 

Essential
Het derde thema is Essential, dit is een wat strakkere variant. 
Zonder te veel opsmuk, maar de voor het merk bekende ‘Cosmopolitan’ atmosfeer blijft duidelijk herkenbaar.

Ook bevatten de collecties een groot aantal 'Signature-items', onder andere ontworpen door designers Mike Ruch en Ed van Engelen. Dit zijn voornamelijk grote stukken die in het oog springen: vazen en windlichten in diverse tinten goud en glas. De eigen geurenafdeling bevat  vijf verschillende geuren en bestaat uit diverse kaarsen en geurstokjes.

Daarnaast zal Dôme Deco in het Atelier de inrichting verzorgen van het DWI-restaurant om er een sfeervolle bistro te realiseren. In deze uitnodigende ambiance kunnen bezoekers terecht voor een lekker drankje en een heerlijke lunch.

De Woonindustrie is een interieurcentrum waar aanbieders van interieurproducten en andere branchegerelateerde organisaties elkaar inspireren en ontmoeten.

De showroom van Dôme Deco is te vinden op de tweede verdieping op 2B019  en zal vanaf 1 september elke maandag open zijn.

Meer informatie:
Dôme Deco
Meerkensstraat 42
3650 Dilsen-Stokkem
info@domedeco.com
www.domedeco.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven