Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wastafels, wc's, badkuipen, -meubels en -spiegels van Duravit

Nieuwe serie krijgt moderne uitstraling

Viu is een nieuwe serie van Duravit, met een moderne uitstraling. Geometrische contouren en organische lijnen worden gecombineerd in Viu om een ​​mooi ontwerp te creëren. De serie omvat nieuwe wastafels, toiletten en badkuipen - evenals badkamermeubels en spiegels onder de naam XViu.

Wastafel met gepatenteerde c-bonded-technologie, die het porselein van de wastafel verbindt met de rest van het meubilair, voor een volledig gevormde uitstraling. Wastafels uit de Viu-serie kunnen worden gecombineerd met de pure XViu-meubels in metaal, evenals met de schilderachtige XViu-houten kasten met uittrekbare laden.

Met wastafels in 5 maten en een kleine gootsteen is er een Viu-oplossing voor de meeste situaties. De serie omvat ook meubelwastafels, verzonken wastafels en een wastafel voor aanrecht en bijpassend badkamermeubel dat extra opslagruimte in de badkamer biedt. Bovendien kunnen Vius-wastafels worden gecombineerd met de meubelserie XSquare, L-Cube en Brioso van Duravit.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl 

Publicatiedatum: