Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kreamat is vierde merk Almelose beddenbedrijf

Haarhuis & Jansen is met vier merken aanwezig op Vakbeurs Slapen. "Naast onze bestaande merken Viking, Hypnos en Dauny, zullen wij per 1 september ook het Belgische merk Kreamat gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. Een mooie uitdaging waar wij enorm veel zin in hebben!", meldt een woordvoerder.

"Kreamat kenmerkt zich door unieke modellen, fraaie matrassen en natuurlijk de unieke schouderzone in de boxsprings. Daarnaast heeft Kreamat met A la Carte een uniek en wetenschappelijk ondersteund meetsysteem binnen de gelederen.
Bij Viking presenteren wij de geheel vernieuwde collectie, waarbij alle modellen nu standaard worden voorzien van een luxe zadelstikking. Daarnaast introduceren wij de vernieuwde modellen Sirius en Royal, samen met een uitbreiding in de stoffencollectie en de toevoeging van een aantal luxe hoofdborden en nieuwe pootjes", aldus Haarhuis & Jansen.

"Ook Dauny staat niet stil! De bestaande collectie wordt aangevuld met een aantal nieuwe high-end dekbedden en kussens. Daarbij is de collectie verdeeld in een aantal duidelijke segmenten. In de loop van het najaar wordt ook de geheel vernieuwde brochure geïntroduceerd.
Hypnos groeit enorm op de Nederlandse markt. Met de huidige aandacht voor het milieu, is Hypnos een perfect antwoord voor een grote groep consumenten. Volledig CO2 vrije productie, gebruik van natuurlijke materialen en 10 jaar lang volledige garantie zijn slechts een greep uit het unieke aanbod van Hypnos. Tijdens de beurs presenteren wij meerdere boxspring-sets en matrassen, waaronder onze succesvolle Affinity serie."

Meer informatie:
Vakbeurs Slapen
www.vakbeursslapen.nl

Haarhuis & Jansen B.V.
Windmolen 18
7609NN Almelo
+31(0)546 43 37 01
www.haarhuisenjansen.nl
info@haarhuisenjansen.nl

Publicatiedatum: