Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VAKbeurs DWI, Vakbeurs Slapen en Hollandsch Slapen

Vakhandel slapen wacht drukke bezoekmaand

Op het gebied van slapen staan er begin september liefst drie evenementen op het programma: twee in Baarn en een in Nieuwegein.
In De Woonindustrie zullen tijdens de VAKbeurs, die plaatsvindt van 1 tot en met 4 september, elf slaapspecialisten hun klanten op de maandag en dinsdag van 08.30 tot 10.30 uur verwelkomen met een heerlijk ontbijtje. Zes nieuwe exposanten complementeren daar de slaapafdeling DWI tijdens genoemde VAKbeurs.

In Baarn is de Vakbeurs Slapen. Op deze beurs introduceren de betrokken leveranciers hun nieuwste producten en innovaties.
Daarnaast vindt het evenement Hollandsch Slapen plaats, eveneens bestemd voor de vakhandel. De groep achter Hollandsch Slapen is een gezelschap van Nederlandse fabrikanten van bedden, matrassen, kussens, bedlinnen, dekbedden, etc. Dat houdt op 1, 2 en 3 september in Kasteel Groeneveld te Baarn een event om haar producten te presenteren aan de betere slaapspecialisten. "Het gaat hier om een 'evenement', een productpresentatie; het is geen 'beurs. Het is een intiem, kleinschalig, gezellig, informeel samenzijn in een sfeervolle, aansprekende omgeving. De sfeer is rustiek en authentiek. De productpresentaties worden verspreid over de ruimtes van de locatie neergezet en ademen kwaliteit uit, met kleurrijke accenten van het bedtextiel."