Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerp gericht op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid

Douchesysteem Cloud wint Red Dot Award

Douche Cloud, van leverancier van keuken- en badkamerproducten Solex, combineert een hoofddouche, mengkraan en handdouche tot een consequent ontworpen eenheid, heeft een Red Dot Award gewonnen. Een internationale prijs voor design die jaarlijks wordt uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. 

Het belangrijkste ontwerpkenmerk van het winnende douchesysteem zijn de volledig zwarte sproeioppervlakken die visuele accenten zetten en, dankzij een cirkelvormige opstelling van de sproeiers, acht verschillende sproeisoorten kunnen creĆ«ren. Van de zachte Silk Spray tot de regendouche. De gladde, slanke oppervlaktestructuur is eenvoudig te reinigen. Bovendien houdt een geavanceerde zelfreinigende functie de sproeiers schoon en voorkomt kalkaanslag. Verklaring van de jury: "Het douchesysteem Cloud spreekt met een gereduceerd uiterlijk, dat zich richt op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid." 

De uitreiking is op 1 november in Berlijn. Tijdens die ceremonie wordt bekend welk werk een Grand Prix heeft gewonnen. Dit jaar worden zeven Grand Prix' prijzen uitgedeeld.

Meer informatie:
Red Dot
www.red-dot.org