Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Eelke Keersemaker: "Het is Italiaans design met Duitse degelijkheid"

Sanimex Design haalt merk Stilhaus binnen

De sanitaire groothandel Sanimex Design heeft het assortiment uitgebreid met accessoires van het Italiaanse merk Stilhaus. "Italiaans design met Duitse degelijkheid", vertelt directeur Eelke Keersemaker. "Naast accessoires die leverbaar zijn in chroom, wit en zwart zit er ook een mooie glazen opzetkom in de collectie", geeft hij aan.

 

Zoals eerder gemeld is Keersemaker voltijdsspecialist in Italiaans designsanitair. Zijn sanitaire groothandel is gespecialiseerd in klassieke, moderne en opvallende badkamerproducten. Als dealer is hij dan ook in zijn nopjes met het het Italiaanse merk Stilhaus, dat al meer dan 40 jaar hoogwaardige producten maakt in een eigen fabriek in Italië. Producten die zich door hun innovatieve design, technische fabricatie en lange levensduur onderscheiden.

Sanimex staat voor sanitairimport en -export. De meeste producten koopt het bedrijf in Italië. Nederland is het grootste afzetgebied, direct gevolgd door België. In een eerder interview met Wonen360 gaf Eelke aan dat hij altijd voor design en kwaliteit gaat. "Daarnaast let ik altijd op het onderscheidende vermogen. Als een andere groothandel in Nederland het verkoopt, dan wil ik het niet in mijn assortiment hebben. Ik voer producten alleen als ik het alleenrecht heb."

 

Tien merken
Het assortiment van Sanimex Design telt tien merken: Giulini, Olympia, Arblu, Tender Rain, Vitruvit, Urbi @ Orbi, Tece!, San Swiss, Horganica en het eigen label Enjoy. Eelke heeft een klik met de Italianen en hun producten. “Die doen qua kwaliteit echt niet onder voor Duitse."

Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP  Heinkenszand
+31 (0)118 – 236044
info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com

Saniadvies.nl
www.sani-advies.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven