Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carl Hansen & Søn breidt Embrace-serie uit

Carl Hansen & Søn breidt de Embrace-serie uit met een meubelconcept dat bestaat uit eettafels, loungebanken en een nieuwe eetkamerstoel. De stoelen en tafels vergroten de veelzijdigheid van de meubelserie, die is ontworpen door het Oostenrijkse designtrio EOOS.

De introductie van een nieuwe samenwerking tussen Carl Hansen & Søn en de innovatieve ontwerpen achter EOOS in 2015 trokken veel aandacht. Het Oostenrijkse designtrio en de Deense meubelfabrikant begonnen hun creatieve dialoog met de Embrace-stoel met armleuningen, een nieuwe interpretatie van de klassieke eetkamerstoel met zachte bekleding en een uitnodigende vorm. Sindsdien is er meer meubilair toegevoegd, waaronder een fauteuil en voetenbank. Carl Hansen & Son en EOOS verzamelen nu de stoelen in Embrace rond het nieuwe tafelconcept, dat een sterke visuele identiteit heeft en de serie nog veelzijdiger maakt.



Meer informatie:
Carl Hansen & Son
www.carlhansen.com 

Publicatiedatum: