Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Showroom met Spectral smart furniture luisterruimte

Van Waaij: 'Klant beleeft écht wat ze koopt'

Een televisie is voor veel mensen één van de belangrijkste apparaten in een woning. Ze volgen er het nieuws op, het geeft een stukje ontspanning en brengt mensen samen. "Steeds vaker worden televisies gecombineerd met een soundsysteem. Maar voor veel mensen zijn al deze apparaten met bijbehorende stekkers wel een doorn in het oog. Wij hebben daar een passende oplossing voor met de tv-meubels van Spectral", laat een woordvoerder van Van Waaij Interieurs weten.

Spectral werkt al meer dan 20 jaar aan de verbinding tussen mooi wonen en vermakelijke techniek. De grote hoeveelheid bedrading die met de nieuwste technologische uitvindingen gepaard gaat, is voor velen een doorn in het oog.  "Geen rondslingerende kabels of opvallende speakers meer. Met deze meubelen wordt alles overzichtelijk geïntegreerd in een smaakvol smart furniture meubel. Voor elke woonwens en woonstijl is een passende oplossing te vinden. En dankzij de mogelijkheid tot het maken van een 3D tekening krijgen de klanten een echte indruk wat het resultaat gaat worden in hun woonsituatie. Wij zijn de enige showroom in Zuid-Holland die over een Spectral smart furniture luisterruimte beschikt. Zo beleeft de klant écht wat ze koopt", vervolgt Van Waaij Interieurs.

Bij Spectral wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Wat betreft de glasafwerking wordt gebruik gemaakt van een speciaal glas genaamd Optiwhite . Dit is vrijwel kleurloos en zorgt ervoor dat het glas geen invloed heeft op de lakkleur. Het voordeel van glas tegenover gelakte meubels is de krasbestendigheid. Van Waaij: "Daarnaast zit de kleur bij Spectral aan de onderzijde van het glas, hierdoor zal het glas nooit verkleuren. Ook hier komen praktische aspecten weer samen met mooie vormgeving."

Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. "Dankzij de modernste productietechnologie waarmee gewerkt wordt is het mogelijk om bijna alle wensen om te zetten in daden. Op zoek bent naar een bepaalde kleur of een speciale maat: Spectral ziet het als een uitdaging om het perfecte tv-meubel te produceren."

Meer informatie:
Van Waaij Interieurs
Verbreepark 27
2731 BR Benthuizen
info@vanwaayinterieurs.com
www.vanwaayinterieurs.com

Publicatiedatum: