Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De nieuwe serie bevat drie armaturenlijnen

Kranen Kludi in waterbesparende uitvoeringen

Kludi, specialist in badkamer- en keukenkranen, heeft Pure Function geïntroduceerd. "Met Pure Function heeft Kludi een kranenconcept ontwikkeld, dat de complete vraag in het volumesegment afdekt", aldus een woordvoerder. Het concept omvat drie armaturenlijnen: Pure & Easy, Pure & Solid en Pure & Style. Uitgerust met technische eigenschappen als bijvoorbeeld de EcoPlustechnologie, voor een verminderd warmwaterverbruik.

Pure & Easy
Het dynamisch gekantelde kraanhuis geeft het design een luchtig karakter. Naast chroom is de serie ook leverbaar in wit. Voorzien van een cool-start, waarbij de hendel bij het openen van de kraan in de middenstand koud water geeft. Waterbesparende uitvoeringen en uitvoeringen met langere hendels van 120 mm en 180 mm lengte maken het programma ook geschikt voor toepassingen in (zorg)projecten.

Pure & Solid
"Pure & Solid is klassiek en tijdloos en ergonomisch doordacht.
De rechtop staande wastafelkranen zijn in drie verschillende hoogtes leverbaar en worden met een driegats wastafelmengkraan en een variant met hoge draaibare uitloop compleet gemaakt voor diegenen die hoekige en ronde vormen tijdloos willen combineren", aldus Solid.

Pure & Style
Pure & Style combineert naar eigen zeggen design eisen met functionele eigenschappen. In vijf verschillende uitvoeringen zijn de wastafelmengkranen met verfijnde vlakke hendel en uitloop beschikbaar. 

Meer informatie:
Kludi
Witte Vlinderweg 23
1521 PS Wormerveer
info@kludi.nl
www.kludi.com

Publicatiedatum: