"Het is een genot om hier te werken en gasten te ontvangen”

Objectflor opent showroom in Van Nelle Fabriek

Objectflor opent deze maand haar nieuwe showroom op het iconische terrein van de Van Nelle fabriek. De showroom bevindt zich in Het Expeditie Gebouw, dat recent is omgetoverd tot een stimulerende werkomgeving voor diverse bedrijven. Naast de presentatie van de collecties van Expona en Polyflor zullen op de nieuwe locatie ook activiteiten en evenementen worden georganiseerd voor de A&D community, klanten en relaties.

Maarten Emck, sales director Benelux: "De prachtige en indrukwekkende Van Nelle fabriek is een fantastische en creatieve omgeving om onze producten en mogelijkheden te laten zien. Het is een genot om hier te werken en gasten te ontvangen."


Marjolein Ras is verantwoordelijk voor de voorschrijvende industrie.

Nieuw gestart bij Objectflor is Marjolein Ras. Binnen het salesteam is zij verantwoordelijk voor de voorschrijvende industrie. Binnen het team van Objectflor zal zij ondersteuning brengen op het gebied van design. Voor haar komst naar Objectflor was Marjolein werkzaam bij verschillende, internationale producerende vloerenbedrijven.
Marjolein vertelt: "Mijn uitdaging is voor ieder project een mooie vloer te realiseren. Met 20 jaar ervaring in de projectvloeren weet ik hoe belangrijk het is om waar te maken wat ik beloof. Ik zie ernaar uit om met het brede productportfolio van Objectflor opdrachtgevers te adviseren en inspireren."

Meer informatie:
Objectflor
info@objectflor.de
www.objectflor.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven