Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In het Noord-Brabantse Grave

Keijser&Co creëert tweede showroom in monumentaal pand

Sinds 7 mei 2019 zijn Aard Keijser en Lonneke van der Weyden van meubelgroothandel Keijser&Co de trotse eigenaren van Het Arsenaal in Grave. Hier zal een tweede showroom worden gevestigd; het verlengde van de grote showroom die momenteel in het ETC Design Center in Culemborg te vinden is. 

Keijser&Co: ''Het zal een experience center worden voor retailers, dealers en architecten. We gaan ons daar richten op maatwerkmeubelen voor ieder interieur, van woon-, slaap- en eetkamers tot restaurants, hotels en kantoorruimtes. Net als in Culemborg willen wij gaan samenwerken met branchegenoten, om zo elkaars merk te versterken. Om de beleving van de bezoekers te optimaliseren, zal er ook gekeken worden naar een horecapartner. Wij zijn momenteel in gesprek met diverse partijen om dit totaalconcept verder uit te werken.''

Renovatie
Het Arsenaal in Grave heeft jaren leeggestaan. Aard en Lonneke hebben het pand overgenomen van Jan des Bouvrie die het in 1999 heeft gekocht. Het grote monumentale pand moet totaal gerenoveerd worden ''Wij werken momenteel met veel enthousiasme aan de renovatie van het gebouw. Naar verwachting zullen wij in het voorjaar van 2020 gereed zijn met deze werkzaamheden.''

Keijser&Co is een bedrijf dat meubels maakt en aanbiedt. Het maatwerk dat ze aanbieden maakt dat in meubelland de groothandel in relatief korte tijd een begrip is geworden.

Meer informatie
Keijser&Co
info@keijserenco.nl 
www.keijserenco.nl 

Publicatiedatum: