Artifort onthult drie ontwerpen in New York

Artifort zal tijdens de ICFF-beurs van 19 tot 22 mei in New York drie nieuwe ontwerpen introduceren. De kunstdirecteur van Artifort, Khodi Feiz, heeft voor de nieuwe creaties samengewerkt met ontwerpers als Patrick Norguet en Luca Nichetto. De nieuwe meubelen zijn de Jima-stoel, de Clarion-tafel en de Pala Giro-stoel.


Stoelen Jima bij tafel Clarion

Jima is een strak vormgegeven stoel, die zowel geschikt is voor thuis aan de eettafel als aan een bureau op kantoor. Het ontwerp van Patrick Norguet valt met name op door de enkele vloeiende lijn die van de top van rugleuning via de armleuning naar de onderkant van de stoel loopt. Het lijkt hierop alsof de kussens van de stoel het lichaam omhelzen, wat voor een maximaal comfort zorgt. De stoel is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: een vaste versie met vier poten, een variant met een draaipunt op een stervormige basis en een uitvoering met vijf poten en een draaipunt.

De Clarion is een tafel met twee typische trompetachtige breed uitlopende tafelpoten, waar bovenop het afgeronde tafelblad rust. De Clarion is bij uitstek geschikt voor vergaderkamers, maar kan evengoed worden gebruikt als eettafel. De Clarion is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen.


Model Pala Giro

Pala Giro is een draaiende leunstoel van de hand van Luca Nichetto. De leunstoel volgt de vorm an het menselijk lichaam, waardoor de luie stoel een maximaal comfort aanbiedt. Het draaipunt van de stoel geeft het geheel een strak, maar ook toegankelijk uiterlijk.

Meer informatie:
Artifort
www.artifort.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven