Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Urban met een goud randje

Eerste flagshipstore van Clan de Banlieue een feit

Een jaar geleden opende het Nederlandse streetwearlabel Clan de Banlieue, zijn eerste store. Nu exact een jaar later openen zij een spectaculaire Flagshipstore aan de Zaagmolendrift in Rotterdam Noord. Het design van de nieuwe winkel lieten de heren van Clan de Banlieue over aan interior designer Lotte Faassen (Lotte Faassen by studio de Blieck). 

De flagshipstore telt zo’n 400 vierkante meter verdeeld over 2 verdiepingen. Voor het design van de winkel heeft Lotte haar luxe touch samen laten smelten met de collectie van hoodies en trainingspakken.

De unieke samenwerking heeft zich geresulteert in een nieuwe stijl voor de retailbranche, namelijk urban met een goud randje. Met deze introductie van de Clan de Banlieue store zet Lotte haar eigen ‘urban’ stempel in de luxury interieur branche.

Benieuwd naar de nieuwe store van Clan de Banlieue? Beleef het vernieuwende concept aan de Zaagmolendrift 53 in Rotterdam.

Meer informatie:
Clan de Banlieue
lottefaassen@studiodeblieck.nl 
www.studiodeblieck.nl 

Publicatiedatum: