Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fernande Brand laat namens de organisatie weten:

"Eerste namen programma Kenniscentrum van Najaarsbeurs TrendZ 2019 zijn bekend"

Achter de schermen van TrendZ Najaar 2019 wordt hard gewerkt om een vervolg te creëren op het succes van de introductie van het Kenniscentrum van de vorige editie. "Deze editie hebben we twee plekken op de beursvloer gecreëerd waar inspirerende workshops en presentaties gegeven worden voor bezoekers en exposanten", laat Fernande Brand namens TrendZ weten. "De eerste namen op het programma zijn bekend!" 

"Op de vernieuwde bovenverdieping komt het TrendZ Experience waar meerdere zintuigen centraal staan met interactieve sessies en workshops zoals een bloemenproeverij door Anna Koster van FLoral Touch en de Irresistable woontrends sessie van Aafje Nijman van InRetail en Bureau Nijman + van Haaster", vervolgt Fernande. "En op de bovenverdieping vindt de bezoeker het Bloem en Blad Ondernemersplein speciaal voor bloemisten, bloemstylisten en tuincentra met elke beursdag een ondernemersborrel van 13.00 tot 15.00 uur." 

TrendZ Café
Op de benedenverdieping is het TrendZ Café te vinden, waar men onder het genot van een heerlijk kopje verse bonenkoffie kan plaatsnemen en zich laten inspireren door presentaties van o.a. Mark Zwartkruis, schrijver en social media expert bij Trendline Magazine. Fernande: "Hij voorziet retailers van direct toepasbare tips en trics op het gebied van social media. Ook staat Gaby van Gestel - o.a. bekend als keynote speaker en trendresearcher - hier op het programma met haar visuele reis langs de retailtrends van de toekomst." 

Goed om alvast te weten is dat het gehele programma van het Kenniscentrum gratis is. Sluit dus vooral aan en verbreedt je kennis. Zo zorg je ervoor dat je vol inspiratie de deur uit gaat bij TrendZ. Alle workshops zijn toegankelijk zonder registratie, maar hebben een beperkte deelname. Wees dus op tijd om van een plek verzekerd te zijn. Vol = vol. 

Het verdere programma is nog volop under construction. "Er zit zeker nog meer aan te komen", kondigt Fernande aan.

Volgens de organisatie is TrendZ, die op 25, 26 en 27 augustus in Gorinchem plaatsvindt, het grootste en meest complete inspiratie- en inkoopmoment voor retailers in living & lifestyle is.

Meer informatie:
Trendz
www.TrendZnajaar.nl
www.TrendZ.blog.nl